een sessie individuele coaching
25 jaar effectieve coaching
Energieker werken door effectieve coaching
 
Voor persoonlijk contact 010-2270667

Personal Coaching

Vertrekpunt van onze Personal Coaching is de medewerker grip op de eigen problemen te geven door het systematisch opstellen van haalbare doelen.

Eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement staan centraal. Dit sluit nauw aan bij hedendaagse opvattingen en regelgeving, waarbij wordt uitgegaan van de eigen verantwoordelijkheid van de werknemer voor gezondheid en vitaliteit.

Onderscheidend en van belang voor het hoge succespercentage (95%) is het coach-concept. Een essentieel onderdeel daarvan is de nul-meting. Om het succes van de coaching beter te kunnen beoordelen wordt de startsituatie in kaart gebracht. En er worden heldere afspraken gemaakt over de uitkomsten van het coachingstraject. (Belangrijke informatie voor Personeel & Organisatie (P&O) / Human Resources Management (HRM) managers die de effectiviteit van de coaching moeten beoordelen; meten = weten.)

Een grote bijdrage aan het succes van een Personal Coaching is het commitment van de leidinggevende. Vandaar dat we de leidinggevende in een vroegtijdig stadium bij het proces betrekken.

Personal Coaching van Coaching Plaza is in de eerste plaats toekomstgericht. Daarmee onderscheidt Coaching Plaza zich van andere methoden die veel aandacht en tijd besteden aan retrospectie.
een werknemer wordt individuele begeleid
een loopbaan coach tijdens een sessie
Coaching Plaza
Steupelstraat 20
3065 JE Rotterdam
T. 010 2270667
Een overtuigend succespercentage van 95 %
Touwtrekken rond personal coaching
competentie en persoonlijke coaching